Bergabovägen 12

Alingsås
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bergabovägen 12, Alingsås


Antal rum:

4 RoK

Boyta:

100 m2


Beskrivning

Villa 100m2 Norsesund 6-9 månader
Jag kommer att hyra ut mitt hus under 6-9 månader från ca 15 augusti (lite flexibelt) pga provboende med särbo. Jag hyr alltså ut i 2:a hand fullt möblerat under begränsad tid och jag är mycket selektiv till vem som får bo här under tiden. Hyr företrädesvis ut till ett företag med en och samma person under uthyrningsperioden.

Huset är byggt 2011 med mycket hög standard och oerhört privat och mysigt.
1 vardagsrum och kök, 2 sovrum + sovloft med plats för 4st/ 90cm madrasser.
Sovrum1 / Master - dubbelsäng 160 cm hel madrass + 2 stora garderober och förvaring i sängen samt huvudända (IKEA Brimnes)
Sovrum 2/gästrum -105 säng med tempurmadrass + skrivbord och 2 mindre garderober.
Vardagsrummet har öppet upp till nock och med matplats i ett burspråk som vätter mot skog och hästhagar och med en öppen spis.
Badrummet är helkaklat med flyttbara duschväggar och en avdelad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare (Miele). Elektrisk handdukstork.
Kök är platsbyggt med en top noche köksutrustning från Gaggenau (ångugn+varmluftsugn+induktionshäll) samt en fristående mikrovågsugn.
I hallen, förutom klädhängare och skohylla, finns en frysbox som jag själv ställt dit, då jag har ett större behov av frys än vad som medges i boendet.
Stor altan på 2 sidor av huset med utemöbler, en liten tomt med gräsmatta med tillhörande liten rabatt. Gräsklippning och rabatt sköts av dig som hyresgäst.
Ingår : TV + Boxer+ Viasat silver, Wifi mobilt (Net1).

Värme och hushållsel tillkommer (genomsnitt per månad över året 1500:- som varierar beroende på utetemperaturen och hur varmt du vill ha det inne) Beräkningen grundar sig på att jag tycker att en bra innetemperatur ska vara runt 22 grader så jag har inte snålat när det gäller värmen. Husets uppvärmning är ekonomisk då det är enbart vattenburen golvvärme (bergvärme) i hela huset.

Du bor enskilt och lantligt men bara 15 min promenad till Alingsåspendeln ( 2ggr /h till GBG/Alingsås). Det går buss också men mer sällan.

Jag söker i första hand ett företag som behöver ett kvalitativt boende för tillfälligt boende i Storgöteborg/Alingsås under perioden för anställd, ELLER stillsam privatperson/ äldre par med ordnade ekonomiska förhållande med fast inkomst, som behöver tillfälligt boende. Icke rökare, inga husdjur eller småbarn. Då jag kommer att flytta tillbaka inom stipulerad tid ser jag att det är en person som är ytterst ansvarstagande när det gäller ägodelar (jag har precis köpt nya ljusa möbler) och som lever ett lugnt liv utan "fester" hemma. Ägarna är närmsta grannen och de kommer också att vara med på visningen av bostaden och vara aktiv del av val av hyresgäst. Det är väldigt trivsamt i byn då vi har "Norsesunds Station" som vår lokala pub och restaurang med Quiz och liveframträdanden varje vecka.
Kreditupplysning kommer att tas för godkännande av hyresgäst.

Känner du att detta passar in på ditt företag/dig som person ring mig för vidare diskussion.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alingsås