Kometgatan

Alingsås
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kometgatan, Alingsås


Hyra:

5500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Fin 2:a omöblerad uthyres 1 år
Ska nu hyra ut min lägenhet i andra hand under en samboprövning. Från 1/10-2016 - 1/10 2017 (om allt går som det ska)

Info om lägenheten:
Har en superfin 2a på 4e våning (högst upp, dock ej hiss) i området Östlyckan. Trivs jättebra i lägenheten, men ska testa att bli sambo. Kök och badrum är i väldigt bra skick, renoverat 2009. Tvättstuga över gården, med 2 stora tvättstugor och digitalt bokningssystem för allas trygghet. Tillhörande förråd i källaren och finns även cykelförråd+barnvagnsrum. I hyran ingår även tv-paket Bas från bredbandsbolaget. Bredband får man stå för själv om man önskar detta.

Info om området:
Östlyckan är ett uppgående område med några nybyggda lägenhetshus, finns även en restaurang precis runt hörnet.
Tar ca 15 min till stationen där buss och tåg går mot både Skövde och Göteborg. Finns även pendeltåg mot Göteborg som går 2 ggr i timmen.
10 min till shopping och mataffärer. 15 min till grönområdet Nolhaga där det finns stor lekpark och liten djurpark för dom små.

Låter detta intressant?
Hör av dig via mail så styr vi upp med visning. Efter visning om det känns rätt för båda parter kommer det fyllas i en blankett som kommer skickas till Alingsåshem, och denna ska då godkännas. Kommer även att skrivas ett kontrakt mellan oss två parter, och jag kommer även att kräva en månadshyra som deposition för min säkerhet att lägenheten sköts och du som hyresgäst sköter dig. Denna deposition betalas givetvis tillbaka efter utflytt

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alingsås