Timmermansvägen

Alingsås
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Timmermansvägen, Alingsås


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

4 RoK


Beskrivning

Nybyggd vindsvåning
Nybyggd/totalrenoverad vindsvåning med mycket speciell karaktär och olika lösningar uthyres tillsvidare f.o.m 1/12 (ev tidigare)

Lägenheten är ca 16m lång och och 8m bred men har en hel del "snedtak så svårt att ange exakt boarea. Man har egen ingång med tillhörande trapphus, stor balkong med plats för flera sittande. Utsikt åt alla vädersträck då huset ligger högt i området. Allt nytt/nyrenoverat i lägenheten med tex ett duschrum med TM,TT, ett mindre separat WC, Nytt kök med inbyggd DM, induktionshäll mm. Lägenheten lämpar sig ej för en familj trots storleken, möjligen mindre (ett barn) men är utmärkt för 2 vuxna!

2 rum (sov/TV-rum/gäst/kontor) i norr och söder avgränsas med ett stort vardagsrum/matsal med kök i form av öppen planlösning och högt i nock. Påkostad belysning med dimmers, gammal målad murstock, fina golv, olika vinklar och vrår gör att denna yta blir väldigt speciell. Flera mindre inbyggda garderober längst väggarna för bra förvaring samt ett ytterligare ett mindre rum (kontor/övernattning/etc)

Hyran avser varmhyra samt att parkering för 1 bil ingår.

Är du intresserad så skicka ett mail till oss med lite uppgifter om er (ålder, typ av familj, sysselsättning, referenser mm) så kanske vi hörs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alingsås