Möckelsnäs 40

Älmhult
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Möckelsnäs 40, Älmhult


Hyra:

2000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

400 m2


Beskrivning

Kollektiv i naturskön omgivning nära Älmhult
Flera rum finns nu ledigt i kollektivet Ekudden utanför Älmhult! Huset, som uppfördes av en greve på 20-talet, är beläget längst ut på en mytomspunnen udde i sjön Möckeln. Tomten omges av lövskog i det vackra naturreservatet Möckelsnäs.

I nuläget är vi fem personer som bor på 400 kvm med egen strand på tomten. På papperet lever vi självständiga liv men spontant umgänge uppstår ofta i köket, vardagsrummet och på verandan. Vi turas om att städa och laga vegetarisk kvällsmat varje dag enligt schema.

Tillgång till delar av stallbyggnad finns och vi har tidigare haft höns och ankor där. I huset finns i nuläget två katter.

Hyran varierar utifrån antalet boende men ligger i nuläget på ca 2000 kr. Då ingår el, internet och en del andra hushållsutgifter.

Kollektivet ligger ca 14 km från Älmhult. Det är sju km till Diö tågstation och fem km till Stenbrohult som är den närmsta busshållplatsen. Körkort rekommenderas!

Om du är intresserad av att flytta in, vill vi gärna att du skriver en kort presentation av dig själv och varför du vill bo i ett kollektiv.

Hör av dig om du är intresserad eller har frågor.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Älmhult