Björkerydsvägen 2

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Björkerydsvägen 2, Alvesta
Hyrdes ut: 2014-12-01


Hyra:

3672 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I norra delen av kommunen ligger Torpsbruk som av namnet att döma har en historia som blomstrande bruksort. Du som uppskattar ett fridfullt område att bo i skall definitivt överväga Torpsbruk som kan stoltsera med sin vackra natur och goda fiskemöjligheter i Mohedaån. För dig som har en aktiv livsstil finns även en fotbollsplan med tillhörande fotbollsklubb på orten. Naturen är väldigt vacker i Torpsbruk så en promenad eller löprunda blir väldigt behaglig i dessa områden.

Från Torpsbruk finns det bra bussförbindelser till Alvesta, Lammhult och Växjö bland annat. Med kollektivtrafiken kan du med lätthet även ta dig till Moheda som endast ligger 5km från Torpsbruk. Där kan du sedan hoppa på Krösatåget mot din destination. I Moheda finner du även dagligvaruhandel, post och skola samt restaurang.

 

 

Närområdet:

Björkeryd byggdes 1957 och är ett hus i två våningar med rymliga och ljusa lägenheter om 2rk. Alla lägenheter har balkong med vacker utsikt mot grönområdet utanför. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran och fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät vilket ger möjlighet till bredbandsuppkoppling. Parkering finns i nära anslutning till huset och du har endast ett stenkast till en närliggande busshållplats.

Trappuppgången:

Björkeryds källarplan är tillgänglig från alla trapphus och tvättstugan ligger vid trappa 2 och har förutom tvättmastiner och torktumlare även två torkrum och ett mangelrum. Hyresgästerna har tillgång till cyckelrum och lägenhetsförråd på källarplan vid trapphus 4. 

Lägenheten:

Deta är en ljus, trivsam lägenhet med bra planlösning. När du först kommer in i lägenheten välkomnas du av en bred hall med bra förvaringsutrymmen. Lägenheten blir extra ljus och behaglig eftersom det är en genomgående lägenhet med fönster åt både söder och norr. Köket är fräscht och vitt med bra plats för matsalsbord och takhöga skåp samt flera lådor till förvaring. Den mysiga toaletten har ett litet fönster och badkar och är kaklat i vitt och grått. Sovrummet är ljust tack vare det stora fönstret som släpper in dagsljuset. Utanför sovrumsfönstret finns det ett kuperat grönområde med träd och buskar som ger ett perfekt insynsskydd. I Vardagsrummet finns det två stora fönster samt en balkongdörr som tar dig ut till den stora balkongen i söderläge med  fin utsikt mot grönområden med stora lövträd.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta