Björkerydsvägen 8

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Björkerydsvägen 8, Alvesta
Hyrdes ut: 2015-10-01


Hyra:

3711 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I norra delen av kommunen ligger Torpsbruk som av namnet att döma har en historia som blomstrande bruksort. Du som uppskattar ett fridfullt område att bo i skall definitivt överväga Torpsbruk som kan stoltsera med sin vackra natur och goda fiskemöjligheter i Mohedaån. För dig som har en aktiv livsstil finns även en fotbollsplan med tillhörande fotbollsklubb på orten. Naturen är väldigt vacker i Torpsbruk så en promenad eller löprunda blir väldigt behaglig i dessa områden.

Från Torpsbruk finns det bra bussförbindelser till Alvesta, Lammhult och Växjö bland annat. Med kollektivtrafiken kan du med lätthet även ta dig till Moheda som endast ligger 5km från Torpsbruk. Där kan du sedan hoppa på Krösatåget mot din destination. I Moheda finner du även dagligvaruhandel, post och skola samt restaurang.

 

 

Närområdet:

Björkeryd byggdes 1957 och är ett hus i två våningar med lägenheter om 2rk. Alla lägenheter har en rymlig balkong. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran men fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkering finns i anslutning till huset. Fastigheten ligger i ett naturskönt område och är omgärdat med vackert grönområde med träd och buskar. Utanför huset finns en busshållplats. 

Trappuppgången:

Björkeryds källarplan är tillgänglig från alla trapphus och tvättstugan ligger vid trappa 2 och har förutom tvättmastiner och torktumlare även två torkrum och ett mangelrum. Hyresgästerna har tillgång till cyckelrum och lägenhetsförråd på källarplan vid trapphus 4. 

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta