Glasmästaregatan 34

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Glasmästaregatan 34, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

4957 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

79 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

 

Vislanda ligger i ett naturskönt område endast 1,5 mil söder om Alvesta. Orten är sedan länge känd för sina verksamma invånare som exempelvis arbetar på sågindustrin eller betongföretaget som etablerat sin produktion på orten. I centrala Vislanda lever samhället upp med tillgång till affärer, bank, post, bibliotek och vårdcentral.

Från våra boenden har ni gångavstånd till skolan som har verksamhet upp till årskurs nio och när skoldagen är slut finns det tillgång till fritidsgård och sporthall. Föreningslivet frodas i Vislanda med möjligheter som tennis, gymnastik och en lokal musikkår. På sommaren kan hela familjen sola och bada i den tempererade utomhuspoolen på Vislandabadet.

Med kollektivtrafik, buss och även tåg som återigen stannar i Vislanda kommer du på cirka 15 minuter till Alvesta tågstation som med sin mångfald av tillgängliga destinationer kan föra dig vart du vill. Vislanda är orten för dig som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av de många fördelarna med att bo på en mindre ort. 

Närområdet:Rubinen byggdes 1990 och ligger på bekämt gångavstånd till centrum. Här finns 8 st parhus med 3 och 4 rk. Här bor du som i en villa med egen trädgård. Alla lägenheterna har egen tvättstuga och carport i direkt anslutning till entrén.Här betalar du själv värme, vatten, el, sopor samt sköter trädgården med gräsklippning, rabattrensning samt skottning inne på egen gård.SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta