Glasmästaregatan 13A

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Glasmästaregatan 13A, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

4430 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Området:

 

Vislanda ligger i ett naturskönt område endast 1,5 mil söder om Alvesta. Orten är sedan länge känd för sina verksamma invånare som exempelvis arbetar på sågindustrin eller betongföretaget som etablerat sin produktion på orten. I centrala Vislanda lever samhället upp med tillgång till affärer, bank, post, bibliotek och vårdcentral.

Från våra boenden har ni gångavstånd till skolan som har verksamhet upp till årskurs nio och när skoldagen är slut finns det tillgång till fritidsgård och sporthall. Föreningslivet frodas i Vislanda med möjligheter som tennis, gymnastik och en lokal musikkår. På sommaren kan hela familjen sola och bada i den tempererade utomhuspoolen på Vislandabadet.

Med kollektivtrafik, buss och även tåg som återigen stannar i Vislanda kommer du på cirka 15 minuter till Alvesta tågstation som med sin mångfald av tillgängliga destinationer kan föra dig vart du vill. Vislanda är orten för dig som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av de många fördelarna med att bo på en mindre ort. 

Närområdet:

Glasmästaren är byggt 1968 och ligger på bekvämt gångavstånd till centrum. Huset har tre våningar med marklägenheter i bottenvåningen. Övriga lägenheter har balkong i söderläge. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till huset.

Trappuppgången:

Glasmästaren 13C har tvättstuga som är gemensam för hela fastigheten, du bokar med låscylinder. Mangel, torkskåp och skåp för att kunna låsa in tvättmedel i finns i den stora tvättstugan. Rulator/cykelrum och förråd finns på bottenplan i alla trapphus i byggnaden.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta