Gröna Gatan 9A

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Gröna Gatan 9A, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

6597 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

84 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Grönkullen byggdes 1992 och är ett modernt bostadsområde med nära till det mesta i Alvesta. Här kan vi erbjuda dig lägenhet med egen uteplats, inglasad balkong eller tornlägenhet med två våningar. Här finns lägenhter om 2 rk- 4,5 rk. Vissa lägenheter, entréplan samt utemiljö är handikappanpassade. På Gröna gatan 9 är du välkommen att bo som senior dvs om du är över 50 år. De flesta lägenheterna är utrustade med tvättpelare och hiss finns i trapphuset. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till området och carport och kallgarage går att hyra.

Trappuppgången:

På Gröna gatan 9A finns det hiss i det rymliga trapphuset och ett rum ämnat för att låsa in rullatorer och barnvagnar. För att komma in i entrén behövs en kod och får du besök slipper du springa ner för att öppna eftersom det finns en porttelefon. På bottenplan finns en stor och ljus tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och mangel bland annat.

 

Området:

Området Freja består av flera fastigheter på ett större grönområde. De flesta av fastigheterna byggdes i slutet av 1950-talet och moderniserades och renoverades under 1995 och1996. Grönkullen är den nya fastigheten som byggdes 1992. Majoriteten av lägenheterna på Freja har tillgång till balkong eller egen uteplats. Mellan fastigheterna sträcker sig stora grönområden där Allbohus har investerat i lekplatser, plats för grillning, picknick och lummiga promenadstråk. Den generösa planteringen av buskar, träd och blommor ger området ett riktigt vackert intryck och du kanske glömmer för en stund att du bor centralt. Boende i området har korta gångavstånd att räkna med. Dagligvarubutik, skola och tågstationen ligger väldigt nära.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta