Gröna Gatan 1B

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Gröna Gatan 1B, Alvesta
Hyrdes ut: 2015-06-01


Hyra:

4089 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Olofsgård är byggt 1956 och renoverat 1995. Alla lägenheter har rymlig balkong i västerläge. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till området och carport eller kallgarage går att hyra.

Trappuppgången:

På källarplan finns tvättstugan med ett flertal tvättmaskiner och torktumlare samt torkskåp och mangel. Lägenhetsförråden är även placerade på källarplan.

Området:

Området Freja består av flera fastigheter på ett större grönområde. De flesta av fastigheterna byggdes i slutet av 1950-talet och moderniserades och renoverades under 1995 och1996. Grönkullen är den nya fastigheten som byggdes 1992. Majoriteten av lägenheterna på Freja har tillgång till balkong eller egen uteplats. Mellan fastigheterna sträcker sig stora grönområden där Allbohus har investerat i lekplatser, plats för grillning, picknick och lummiga promenadstråk. Den generösa planteringen av buskar, träd och blommor ger området ett riktigt vackert intryck och du kanske glömmer för en stund att du bor centralt. Boende i området har korta gångavstånd att räkna med. Dagligvarubutik, skola och tågstationen ligger väldigt nära.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta