Gröna Gatan D

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gröna Gatan D, Alvesta
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

5601 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Olofsgård är byggt 1956 och renoverat 1995. Alla lägenheter har rymlig balkong i västerläge. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till området och carport eller kallgarage går att hyra.

Trappuppgången:

Boende i 1D har tillgång till husets tvättstuga precis när de kommer ner på källarvåningen. I tvättstugan finns det två tvättstugor med ett flertal tvättmaskiner och torktumlare samt torkskåp och mangel. Du bokar tvättid med låscylinder som bara passar din nyckel och kan sedan låsa med din cylinder och känna att tvätten är säker nere i källaren. Lägenhetsförråden är även placerade på källarplan. 

Området:

Området Freja består av flera fastigheter på ett större grönområde. De flesta av fastigheterna byggdes i slutet av 1950-talet och moderniserades och renoverades under 1995 och1996. Grönkullen är den nyaste fastigheten som byggdes 1992. Majoriteten av lägenheterna på Freja har tillgång till balkong eller egen uteplats. Mellan fastigheterna sträcker sig stora grönområden där Allbohus har investerat i lekplatser, plats för grillning, picknick och lummiga promenadstråk. Den generösa planteringen av buskar, träd och blommor ger området ett riktigt vackert intryck och du kanske glömmer för en stund att du bor centralt. Boende i området har korta gångavstånd att räkna med. Dagligvarubutik, skola och tågstationen ligger väldigt nära.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Alvesta

Rapportera fel