Håldalavägen 28B

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Håldalavägen 28B, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

4629 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I den södra delen av kommunen ligger Lönashult. Här trivs den som söker en bostad nära till småländsk skog och natur och som uppskattar en genuin liten by. Den stora, vackra kyrkan i centrum byggdes i slutet av 1800-talet när jordbruksnäringen blomstrade. Idag finns de viktigaste förnödenheterna som dagligvarubutik, skola F-3 och servicehus samt en bensinstation på bekvämt gångavstånd för dig som bor i en av våra fastigheter i Lönashult.

För den som tycker om att hålla sig aktiv på fritiden finns det inomhusalternativ i form av en sporthall och fina elljusspår för den som vill motionera utomhus i naturen. De vackra sjöarna Åsnen och Övden ligger i närheten av Lönashult och kan lova sköna bad på sommaren samt förträffliga fiskemöjligheter.

Den som vill ge sig ut på utflykt kan på 30 minuter komma till Vislanda med buss. Det råder även goda bussförbindelser från Lönashult till Alvesta och Växjö bland annat.

 

Närområdet:

Hyresgästerna i Håldala vaknar upp till fåglarnas sång en bit utanför Lönashult. Husen byggdes 1990 och består av 8 marklägenheter om 2-3 rk. Varje lägenhet har egen entré och en generös uteplats med angänsande gräsmatta. Alla lägenheter har uteförråd och egen tvättmaskin samt torktumlare. Lägenheterna har egen eluppvärmning (luftvärmeväxlare). Hyran avser kallhyra och kostnad för värme och varmvatten tillkommer. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplaster finns i anslutning till lägenheterna.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta