Hjortsbergavägen 8B

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Hjortsbergavägen 8B, Alvesta
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

5606 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

68 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Bågen 1 är byggd 1955 genomgick en helrenovering 1995. Här erbjuder vi både stora och små lägenheter på 1-4 rk. Alla lägenheter har stora balkonger i västläge. på Hjortsbergavägen 8 A och Gröna gatan 5 A finns det hiss installerat i trapphusen. Kabel-Tv finns och must-carry kanalerna ingår i hyran. Ytterligare kanaler går att köpa till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till området och carport eller kallgarage går att hyra. 

Trappuppgången:

På Hjortsbergavägen 8B har ett system med elektroniska nycklar installerats. Detta innebär att ytterdörren öppnas med en tagg/prox som kan avregistreras om du skulle tappa bort dina nycklar så att ingen obehörig kommer in i huset. Taggen används även för att elektroniskt boka tvättid genom en skärm i entrén. Har du bokat tid med taggen så är det endast du som kan komma in i tvättstugan under den tiden. Dörren till tvättstugen öppnas alltså också med tagg och dina kläder är i säkert förvar under hela tvättiden. På källarplan har du även tillgång till ett cykelrum. 

Området:

Området Freja består av flera fastigheter på ett större grönområde. De flesta av fastigheterna byggdes i slutet av 1950-talet och moderniserades och renoverades under 1995 och1996. Grönkullen är den nya fastigheten som byggdes 1992. Majoriteten av lägenheterna på Freja har tillgång till balkong eller egen uteplats. Mellan fastigheterna sträcker sig stora grönområden där Allbohus har investerat i lekplatser, plats för grillning, picknick och lummiga promenadstråk. Den generösa planteringen av buskar, träd och blommor ger området ett riktigt vackert intryck och du kanske glömmer för en stund att du bor centralt. Boende i området har korta gångavstånd att räkna med. Dagligvarubutik, skola och tågstationen ligger väldigt nära.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta