Hjortsbergavägen 16C

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Hjortsbergavägen 16C, Alvesta
Hyrdes ut: 2018-01-01


Hyra:

4602 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Pilen är byggdes 1958 och helrenoverades 1996. Här finns lägenheter i storlekarna 1 rkv - 3 rk som har balkong i västerläge. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till området och carport och garage går att hyra. området kring Pilen är stort och grönt med fina möjligheter till utomhusaktiviteter. Det finns även lekplats i området för barnen att leka i.

Trappuppgången:

På Hjortsbergavägen 16C har ett system med elektroniska nycklar installerats. Detta innebär att ytterdörren öppnas med en tagg/prox som kan avregistreras om du skulle tappa bort dina nycklar så att ingen obehörig kommer in i huset. Taggen används även för att elektroniskt boka tvättid genom en skärm i entrén. Har du bokat tid med taggen så är det endast du som kan komma in i tvättstugan under den tiden. Dörren till tvättstugen öppnas alltså också med tagg och dina kläder är i säkert förvar under hela tvättiden. På källarplan har du även tillgång till ett cykelrum. 

Området:

Området Freja består av flera fastigheter på ett större grönområde. De flesta av fastigheterna byggdes i slutet av 1950-talet och moderniserades och renoverades under 1995 och1996. Grönkullen är den nyaste fastigheten som byggdes 1992. Majoriteten av lägenheterna på Freja har tillgång till balkong eller egen uteplats. Mellan fastigheterna sträcker sig stora grönområden där Allbohus har investerat i lekplatser, plats för grillning, picknick och lummiga promenadstråk. Den generösa planteringen av buskar, träd och blommor ger området ett riktigt vackert intryck och du kanske glömmer för en stund att du bor centralt. Boende i området har korta gångavstånd att räkna med. Dagligvarubutik, skola och tågstationen ligger väldigt nära.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta