Hjortsbergavägen 6C

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Hjortsbergavägen 6C, Alvesta
Hyrdes ut: 2014-10-01


Hyra:

4435 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Bågen 2 är byggt 1956 och renoverat 1995. Här finns stora och små lägenheter 1 rum till 4 rk. Alla lägenheter har rymlig balkong i västerläge. Parkeringsplatser finns i anslutning till området och carport eller kallgarage går att hyra. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns.

Trappuppgången:

Boende i 4D har tillgång till husets tvättstuga precis när de kommer ner på källarvåningen. I tvättstugan finns det två tvättstugor med ett flertal tvättmaskiner och torktumlare samt torkskåp och mangel. Lägenhetsförråden är även placerade på källarplan. 

Området:

Området Freja består av flera fastigheter på ett större grönområde. De flesta av fastigheterna byggdes i slutet av 1950-talet och moderniserades och renoverades under 1995 och1996. Grönkullen är den nya fastigheten som byggdes 1992. Majoriteten av lägenheterna på Freja har tillgång till balkong eller egen uteplats. Mellan fastigheterna sträcker sig stora grönområden där Allbohus har investerat i lekplatser, plats för grillning, picknick och lummiga promenadstråk. Den generösa planteringen av buskar, träd och blommor ger området ett riktigt vackert intryck och du kanske glömmer för en stund att du bor centralt. Boende i området har korta gångavstånd att räkna med. Dagligvarubutik, skola och tågstationen ligger väldigt nära.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta