Huldas Väg 1 A-l

Alvesta
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Huldas Väg 1 A-l, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-12-01


Antal rum:

4 RoK

Boyta:

80 m2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet: Högåsängen byggs i två etapper med inflyttning 1 maj och 1 december 2016 och består av tre byggnader med totalt 36 lägenheter i två plan i storlekar 2-4 rk. Alla lägenheterna är utrustade med tvättpelare. 1:a våning har egen uteplats och tillgång till trädgård. 2:a våning har egen balkong och en egen terras. Bilplats finns i anslutning till lägenheterna. Området är anslutet till fibernät från Viaeuropa och det är från dem du kan beställa tv, telefon och internet.  Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta