Humblevägen 8D

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Humblevägen 8D, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

4816 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I norra delen av kommunen ligger Torpsbruk som av namnet att döma har en historia som blomstrande bruksort. Du som uppskattar ett fridfullt område att bo i skall definitivt överväga Torpsbruk som kan stoltsera med sin vackra natur och goda fiskemöjligheter i Mohedaån. För dig som har en aktiv livsstil finns även en fotbollsplan med tillhörande fotbollsklubb på orten. Naturen är väldigt vacker i Torpsbruk så en promenad eller löprunda blir väldigt behaglig i dessa områden.

Från Torpsbruk finns det bra bussförbindelser till Alvesta, Lammhult och Växjö bland annat. Med kollektivtrafiken kan du med lätthet även ta dig till Moheda som endast ligger 5km från Torpsbruk. Där kan du sedan hoppa på Krösatåget mot din destination. I Moheda finner du även dagligvaruhandel, post och skola samt restaurang.

 

 

Närområdet:

Humble är byggt 1973 och består av marklägenheter som alla har egen ingång. Här kan vi erbjuda lägenheter från 1-3 rk. Alla lägenheterna har egen uteplats i västläge. Eftersom alla uteplatser har samma läge blir det en mer öppen känsla vid varje uteplats och insynsskyddet blir bättre. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran och fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät vilket ger möjlighet till bredbandsuppkoppling. Parkeringsplatser finns i direkt anknytning till byggnaden. I området finns en mindre lekplats med tillhörande gungor och sandlåda och dessutom större grönområden som lämpar sig för både avkoppling och lek beroende på ålder och intresse.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta