Humblevägen 4D

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Humblevägen 4D, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4074 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I norra delen av kommunen ligger Torpsbruk som av namnet att döma har en historia som blomstrande bruksort. Du som uppskattar ett fridfullt område att bo i skall definitivt överväga Torpsbruk som kan stoltsera med sin vackra natur och goda fiskemöjligheter i Mohedaån. För dig som har en aktiv livsstil finns även en fotbollsplan med tillhörande fotbollsklubb på orten. Naturen är väldigt vacker i Torpsbruk så en promenad eller löprunda blir väldigt behaglig i dessa områden.

Från Torpsbruk finns det bra bussförbindelser till Alvesta, Lammhult och Växjö bland annat. Med kollektivtrafiken kan du med lätthet även ta dig till Moheda som endast ligger 5km från Torpsbruk. Där kan du sedan hoppa på Krösatåget mot din destination. I Moheda finner du även dagligvaruhandel, post och skola samt restaurang.

 

 

Närområdet:

Humble består av fyra fastigheter och byggdes 1973. Humblevägen 4 består av marklägenheter med egen ingång och egen uteplats eller altan. Precis utanför uteplatsen ligger en lekplats med tillhörande gungor och sandlåda för barnen att leka i. Här kan vi erbjuda lägneheter av typen 1-3 rk. TV kanaler som ingår i hyran är SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 men fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät vilket ger möjlighet till bredbandsuppkoppling. Parkering finns i nära anslutning till huset och du har gångavstånd till närmsta busshållplats.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta