Humblevägen 2E

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Humblevägen 2E, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

4816 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I norra delen av kommunen ligger Torpsbruk som av namnet att döma har en historia som blomstrande bruksort. Du som uppskattar ett fridfullt område att bo i skall definitivt överväga Torpsbruk som kan stoltsera med sin vackra natur och goda fiskemöjligheter i Mohedaån. För dig som har en aktiv livsstil finns även en fotbollsplan med tillhörande fotbollsklubb på orten. Naturen är väldigt vacker i Torpsbruk så en promenad eller löprunda blir väldigt behaglig i dessa områden.

Från Torpsbruk finns det bra bussförbindelser till Alvesta, Lammhult och Växjö bland annat. Med kollektivtrafiken kan du med lätthet även ta dig till Moheda som endast ligger 5km från Torpsbruk. Där kan du sedan hoppa på Krösatåget mot din destination. I Moheda finner du även dagligvaruhandel, post och skola samt restaurang.

 

 

Närområdet:

Humble  byggdes 1973 och består av ljusa marklägenheter med 1-3 rk. Alla lägenheterna har tillgång till egen uteplats och ingång. Husen är planenligt byggda med mindre grönområden mellan varje hus vilket ger ökat insynsskydd och utökar möjligheterna att vistas utomhus. Bland annat finns det en lekplats ett par hus bort med tillhörande gungor och sandlåda. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Precis utanför dörren ligger en stor parkering.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta