Järnvägsgatan 7

Alvesta
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Järnvägsgatan 7, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-01-01


Hyra:

3163 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

41 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Bryggaren 19 som byggdes 1972 är ett trevåningshus med marklägenheter inåt gården på bottenvåningen. Huset ligger centralt nära järnvägsstationen. Här kan vi erbjuda lägenheter med 1 rk och 2 rk. Lägenheterna på andra och tredje våningen har balkong medan bottenlägenheterna har tillgång till uteplats. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. En stor, gemensam tvättstuga finns på bottenplan mellan trappa 9 och 11 och bokas med låscylinder. Parkeringsplatser finns utmed gatan och det går att hyra bilplats i centralgarage.

Trappuppgången:

 

Trapphusen på Bryggaren 19 har breda trappor med stora fönster som släpper in ljuset. I flera av trapphusen har hyresgästerna ställt blommor och växter i trapphusets fönster.

På Bryggaren 19 finns det en stor tvättstuga på bottenplan mellan trappa 9 & 11 med tre tvättmaskiner och torktumlare. Du bokar tvättid med låscylinder.

Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta