Parkgatan 4

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Parkgatan 4, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5621 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Blenda byggdes 1969 och 1990 gjordes en om- och tillbyggnad. Här finns lägenheter med 2 rk - 4 rk. Huset har 3 våningar med loftgång inåt gården. Bottenvåningen rymmer kontorslokaler. Vissa lägenheter är handikappanpassade och utrustade med tvättpelare. Tvättstuga finns i varje våningsplan. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta