Sköldstavägen 32A

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Sköldstavägen 32A, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

4849 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Eklövet är uppfört 1962 och har 4 våningar. Här finns lägenheter av typen 1 rkv - 3rk. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till husen. Garage och kallgarage finns att hyra. I området finns ett stort grönområde och en stor lekplats för barnen.

Trappuppgången:

På Sköldstavägen 32 får du använda kod eller nyckel för att komma in i trapphuset som har ljusa väggar och stengolv. En trappa ner på källarplan finns en generös tvättstuga med två maskiner, torkskåp, torktumlare och mangel som du bokar via nyckelcylinder. På samma plan finns även ett stort cykelrum där ni kan låsa in era cyklar och barnvagnar. 

Området:

Lövet är ett område där du har tillgång till stora gräsytor för diverse aktiviteter. På vår och sommar blommar det i rabatter och träden är gröna och lummiga. På området finns även en stor lekplats perfekt för barnen.  Lövet ligger nära F-9-skolor och gymnasieskola i Alvesta. I Eklövet 12 ligger en affär. Även servicebutik finns i området. Från Lövet har ni gångavstånd till Alvesta centrum med  banker, affärer och restauranger. Bra fritidsanläggningar såsom sim- och sporthall, ishall och fotbollsplan når du också inom bekvämt gångavstånd. En annan stor fördel är att den vackra Hagaparken med sina promenadstråk och sina olika aktiviteter ligger tvärs över Värnamovägen och därmed i direkt anslutning till nya Åldermannen. I Hagaparken anordnas bland annat allsång under sommaren. Kommunikationerna med tåg och buss är mycket bra och busshållplats med täta turer till bla Växjö finns precis i anslutning till området.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta