Skolgatan 12

Alvesta
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Skolgatan 12, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

10594 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

105 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Boken är en vacker sekelskiftesbyggnad som tidigare fungerat som skola och som har byggts om till lägenheter med inflyttning hösten 2007. Lägenheterna är av speciell karaktär, bl a är det högt till tak i de flesta lägenheterna. Huset har stora fönster som gör de moderniserade lägenheterna ljusa och hemtrevliga. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. I trapphuset finns det hiss och breda trappor med stengolv på bottenplan. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkering finns nära till hands utanför byggnaden.

Trappuppgången:

Konditorihusets hyresgäster har tillgång till en gemensam tvättstuga som ligger i ett separat hus ute på innergården. Trapphus A och B har det tillgång till hiss.

Lägenheten:

I denna lägenhet kommer du att trivas om du uppskattar ljusa rum och högt i tak. När du kommer in i lägenheten stegar du direkt in i en lång hall med flera förvaringsutrymmen. Lägenheten är rymlig med vackra dubbeldörrar in till vardagsrum och sovrum. Vardagsrummet är stort och ljust tack vare sina tre valvformade fönster. Från vardagsrummet finns det dessutom en utgång till balkongen i söderläge där du kan njuta av eftermiddagssolen och blicka ner mot den stora gräsmattan med uteplats. Köket är vitt och utrustat med en stor kyl och en stor frys samt diskmaskin. I taket i köket sitter det spotlights som ger behagligt ljus på kvällen. I lägenheten finns det två toaletter och om du skulle välja att bo här skulle du inte behöva tänka på tvättider eftersom det finns tvätt- och torktumlare på den större, kaklade toaletten.

Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta