Snickarvägen 1C

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Snickarvägen 1C, Alvesta
Hyrdes ut: 2014-09-09


Hyra:

4908 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I södra delarna av Alvesta kommun ligger Grimslöv som är omgiven av vackra grönområden. Närheten till sjön Åsnen innebär närhet till en trevlig badplats och idylliska fiskevatten.

Bor du i ett av AllboHus boenden i Grimslöv har du nära till centrum där det finns tillgång till dagligvaruhandel, bank, skola, förskola och folkhögskola. Grimslövs populära folkhögskola erbjuder eftertraktade, yrkesrelaterade och allmänna kurser inom hälsa och idrott.

För den som är intresserad finns många möjligheter till ett aktivt liv i Grimslöv med flera etablerade föreningar som bidrar till en mängd fritidsaktiviteter. Bland annat finns det en fotbollsklubb, en gymnastikklubb och även en bågskytteförening.

Från Grimslöv går det täta bussförbindelser till Vislanda, Alvesta och Växjö bland annat.

 

Närområdet:

Snickarvägen 1-5 är byggt 1991. Området består av marklägenheter och radhus av typen 2-4 rk. På Snickarvägen 1-5 ingår ett kallgarage med förråd i hyran. Hyran avser kallhyra och kostnad för värme (från luftvärmepump) och vatten tillkommer. Gemensam tvättstuga finns. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Snickaren ligger på en återvändsgata vilket innebär att gatan är lugn och inte så trafikerad. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta