Sockenvägen D

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sockenvägen D, Alvesta
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

6529 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

 

Vislanda ligger i ett naturskönt område endast 1,5 mil söder om Alvesta. Orten är sedan länge känd för sina verksamma invånare som exempelvis arbetar på sågindustrin eller betongföretaget som etablerat sin produktion på orten. I centrala Vislanda lever samhället upp med tillgång till affärer, bank, post, bibliotek och vårdcentral.

Från våra boenden har ni gångavstånd till skolan som har verksamhet upp till årskurs nio och när skoldagen är slut finns det tillgång till fritidsgård och sporthall. Föreningslivet frodas i Vislanda med möjligheter som tennis, gymnastik och en lokal musikkår. På sommaren kan hela familjen sola och bada i den tempererade utomhuspoolen på Vislandabadet.

Med kollektivtrafik, buss och även tåg som återigen stannar i Vislanda kommer du på cirka 15 minuter till Alvesta tågstation som med sin mångfald av tillgängliga destinationer kan föra dig vart du vill. Vislanda är orten för dig som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av de många fördelarna med att bo på en mindre ort. 

Närområdet:

Smeden byggdes 1966-67. Här finns marklägenheter med 1, 2 och 3 rk. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Kallgarage finns att hyra.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Alvesta

Rapportera fel