Stenlyckegatan 28

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Stenlyckegatan 28, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

4705 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Åldermannen är byggt 1951 och renoverat 1995. Här finns 16 mindre lägenheter av typen 1 rkv-2 rk som alla har en mysig balkong. I källaren på Stenlyckegatan 28 finns en bastu som är tillgänglig för alla hyresgäster i detta område.I källaren har du även tillgång till till en fräsch tvättstuga med klinkergolv och allehanda redskap och maskiner för tvätt och städning. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till huset och det går även att hyra kallgarage. Utanför huset finns en stor gräsmatta med picknickbord för soliga dagar.

Lägenheten:

Detta är en ljus och fräsch lägenhet med väldigt öppen planlösning. Köket och vardagsrummet skiljs åt med enbart en halvvägg och får ljus från tre stora fönster. Som boende i denna lägenhet har du tillgång till två balkonger, en med utgång från sovrummet och en med utgång från vardagsrummet. I sovrummet har du även ett flertal stora garderober att tillgå. Toaletten är ljus och rymlig och har dessutom ett mindre, frostat fönster som skänker dagsljus. Lägenheten blev nyrenoverad i mars 2012 efter en omfattande brand vilket bland annat innebär att alla vitvaror är utbytta mot nya och lägenheten har målats och tapetserats i ljusa färger.

Området:

Lövet är ett område där du har tillgång till stora gräsytor för diverse aktiviteter. På vår och sommar blommar det i rabatter och träden är gröna och lummiga. På området finns även en stor lekplats perfekt för barnen.  Lövet ligger nära F-9-skolor och gymnasieskola i Alvesta. I Eklövet 12 ligger en affär. Även servicebutik finns i området. Från Lövet har ni gångavstånd till Alvesta centrum med  banker, affärer och restauranger. Bra fritidsanläggningar såsom sim- och sporthall, ishall och fotbollsplan når du också inom bekvämt gångavstånd. En annan stor fördel är att den vackra Hagaparken med sina promenadstråk och sina olika aktiviteter ligger tvärs över Värnamovägen och därmed i direkt anslutning till nya Åldermannen. I Hagaparken anordnas bland annat allsång under sommaren. Kommunikationerna med tåg och buss är mycket bra och busshållplats med täta turer till bla Växjö finns precis i anslutning till området.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta