Stenlyckegatan 27A

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Stenlyckegatan 27A, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6301 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Eklövet är uppfört 1962 och har 4 våningar. Huset renoverades under 2008  och bland annat gav man köken en ny köksinredning samt la in parkettgolv i sovrum och vardagsrum. Här kan vi erbjuda fräscha och moderna lägenheter från 1rk - 3rk. Bekvämt och tillgängligt blir det med tvättstuga på både 2:a och 4:e våningen. i trappuppgången är det även hiss installerat. TV-kanalerna SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran men fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till husen ochden som vill kan ställa sig i kö för att hyra garage.

Trappuppgången:

Stenlyckegatan 27 renoverades 2008/2009 och trappuppgången är ljus och fräsch med stengolv och även lägenhetsdörrarna är nya. I detta hus finns det hiss som går ända ner till källarplan där det dessutom finns ett stort cykelrum och förråd. Nya postfack är uppsatta på nedervåningen och ytterdörrarna hålls låsta under dagen och öppnas enkelt med en elektronisk nyckel. Den elektroniska nyckeln förhindrar att någon obehörig kommer in i huset och din lägenhet om du skulle tappa nycklarna. Om du skulle tappa nycklarna kan vi avregistrera den elektroniska nyckeln så att den inte går att använda för att komma in i huset.

Området:

Lövet är ett område där du har tillgång till stora gräsytor för diverse aktiviteter. På vår och sommar blommar det i rabatter och träden är gröna och lummiga. På området finns även en stor lekplats perfekt för barnen.  Lövet ligger nära F-9-skolor och gymnasieskola i Alvesta. I Eklövet 12 ligger en affär. Även servicebutik finns i området. Från Lövet har ni gångavstånd till Alvesta centrum med  banker, affärer och restauranger. Bra fritidsanläggningar såsom sim- och sporthall, ishall och fotbollsplan når du också inom bekvämt gångavstånd. En annan stor fördel är att den vackra Hagaparken med sina promenadstråk och sina olika aktiviteter ligger tvärs över Värnamovägen och därmed i direkt anslutning till nya Åldermannen. I Hagaparken anordnas bland annat allsång under sommaren. Kommunikationerna med tåg och buss är mycket bra och busshållplats med täta turer till bla Växjö finns precis i anslutning till området.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta