Storgatan 9

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Storgatan 9, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

4994 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

 

Vislanda ligger i ett naturskönt område endast 1,5 mil söder om Alvesta. Orten är sedan länge känd för sina verksamma invånare som exempelvis arbetar på sågindustrin eller betongföretaget som etablerat sin produktion på orten. I centrala Vislanda lever samhället upp med tillgång till affärer, bank, post, bibliotek och vårdcentral.

Från våra boenden har ni gångavstånd till skolan som har verksamhet upp till årskurs nio och när skoldagen är slut finns det tillgång till fritidsgård och sporthall. Föreningslivet frodas i Vislanda med möjligheter som tennis, gymnastik och en lokal musikkår. På sommaren kan hela familjen sola och bada i den tempererade utomhuspoolen på Vislandabadet.

Med kollektivtrafik, buss och även tåg som återigen stannar i Vislanda kommer du på cirka 15 minuter till Alvesta tågstation som med sin mångfald av tillgängliga destinationer kan föra dig vart du vill. Vislanda är orten för dig som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av de många fördelarna med att bo på en mindre ort. 

Närområdet:Banken är byggt 1979 och ligger mitt i centrum. Här kan du välja mellan att bo i marklägenhet eller lägenhet med balkong, 1-3 rk i söderläge. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns.Parkeringsplatser finns i anslutning till lägenheterna. Trappuppgången:

 

Kvarteret Banken har tvättstugan ute på gården i separat hus på bottenplan i närheten av trappa 13 & 30A. i tvättstugan finns bland annat torkskåp, mangel, tvättmaskin o torktumlare och du bokar tid med låscylinder.

Rullatorrum finns  utanför varje entré där du kan låsa in sådant som rullator elelr barnvagn som inte får stå i trapphuset.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta