Storgatan 1

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Storgatan 1, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

6860 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även gym och elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget från och till Moheda.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Fårakullen är byggt 1989 och ligger mycket centralt, mitt emot vårdcentralen. Huset har 5 våningar och hiss. Alla lägenheterna har egen tvättpelare och inglasad balkong. Här finns en gästlägenhet att hyra för en billig penning när du får besök av vänner och bekanta. I hyran ingår TV-kanalerna SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 och fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till huset och även carport finns att hyra.

Trappuppgången:

I Fårakullen ha det nyligen installerats ett nytt system med elektroniska nycklar som används för att öppna entrédörrarna i huset. Dessa nycklar ökar hyresgästens säkerhet eftersom de kan inaktiveras vid eventuell förlust och blir då obrukbara.  Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta