Storgatan 20

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Storgatan 20, Alvesta
Hyrdes ut: 2014-07-03


Hyra:

7156 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

 

Vislanda ligger i ett naturskönt område endast 1,5 mil söder om Alvesta. Orten är sedan länge känd för sina verksamma invånare som exempelvis arbetar på sågindustrin eller betongföretaget som etablerat sin produktion på orten. I centrala Vislanda lever samhället upp med tillgång till affärer, bank, post, bibliotek och vårdcentral.

Från våra boenden har ni gångavstånd till skolan som har verksamhet upp till årskurs nio och när skoldagen är slut finns det tillgång till fritidsgård och sporthall. Föreningslivet frodas i Vislanda med möjligheter som tennis, gymnastik och en lokal musikkår. På sommaren kan hela familjen sola och bada i den tempererade utomhuspoolen på Vislandabadet.

Med kollektivtrafik, buss och även tåg som återigen stannar i Vislanda kommer du på cirka 15 minuter till Alvesta tågstation som med sin mångfald av tillgängliga destinationer kan föra dig vart du vill. Vislanda är orten för dig som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av de många fördelarna med att bo på en mindre ort. 

Närområdet:

Huset har två plan med totalt 8 lägenheter i storlekar från 2 rok-3 rok. Lägenheterna har öppen planlösning och håller hög standard med parkettgolv i ek, kaklade badrumsväggar och rymliga klädkammare. Varje lägenhet har dessutom egen tvättmaskin och torktumlare. Huset är tillgänglighetsanpassat med rymliga korridorer och trappuppgångar samt hiss. Särskilda rum finns där rullatorer och barnvagnar kan låsas in. Boende på bottenplan har tillgång till egen uteplats och på andra våningen egen balkong med tak. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet finns till bredbandsuppkoppling. OBS endast IP-telefoni. I hyran ingår värme. El, kall- och varmvattenkostnad tillkommer på avin. 

I bostadsområdet finns gräsmatta med gungdjur och sandlåda samt en pergola och sittplatser. Växtlivet med buskar och träd som länge vuxit på tomten har bevarats. Utanför huset, på marknivå finns förråd och miljöhus samt ett antal parkeringsplatser. Fem kallgarage finns att hyra i närheten av huset.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta