Storgatan

Alvesta
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan, Alvesta
Hyrdes ut: 2018-11-01


Hyra:

3146 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

 

Vislanda ligger i ett naturskönt område endast 1,5 mil söder om Alvesta. Orten är sedan länge känd för sina verksamma invånare som exempelvis arbetar på sågindustrin eller betongföretaget som etablerat sin produktion på orten. I centrala Vislanda lever samhället upp med tillgång till affärer, bank, post, bibliotek och vårdcentral.

Från våra boenden har ni gångavstånd till skolan som har verksamhet upp till årskurs nio och när skoldagen är slut finns det tillgång till fritidsgård och sporthall. Föreningslivet frodas i Vislanda med möjligheter som tennis, gymnastik och en lokal musikkår. På sommaren kan hela familjen sola och bada i den tempererade utomhuspoolen på Vislandabadet.

Med kollektivtrafik, buss och även tåg som återigen stannar i Vislanda kommer du på cirka 15 minuter till Alvesta tågstation som med sin mångfald av tillgängliga destinationer kan föra dig vart du vill. Vislanda är orten för dig som vill ha nära till allt men ändå kunna njuta av de många fördelarna med att bo på en mindre ort. 

Närområdet:

Björken 18 byggdes 1974 och ligger på bekvämt gångavstånd till centrum. Huset har två våningar med marklägenheter i bottenvåningen. Övriga lägenheter har balkong i söderläge. Här finns lägenheter av typen 1 rkv-2 rk. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till huset.

Trappuppgången:

Björken 18 har en gemensam tvättstuga på bottenplan med entré vid sidan av huset nära trapphus 28. Vid varje entré finns ett rullatorum där även barnvagnar kan låsas in. I korridorerna finns breda trappor och ljusa färger på väggarna.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Alvesta

Rapportera fel