Storgatan 16A

Alvesta
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Storgatan 16A, Alvesta
Hyrdes ut: 2015-06-01


Hyra:

3135 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Sköldmön byggdes 1956. Huset har 4 våningar varav bottenvåningen rymmer affärslokaler. Här finns lägenheter av typen 1 rkv-4 rok. Några lägenheter har öppen spis och vissa har balkong med utsikt över järvägsstationen och sjön Salen. Bilplats i centralgarage går att hyra. Kabel-TV finns Must-carry kanalerna ingår i hyran. Ytterligare kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns.  

 

Trappuppgången:

Sköldmön har en stor källare som rymmer tvättstuga som förrutom tvättmaskin och torktumlare, även är utrustad med torkskåp och mangelrum samt cykelrum. Från källaren kan hyresgästerna ta sig till garaget.

Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta