Storgatan 7B

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Storgatan 7B, Alvesta
Hyrdes ut: 2015-07-01


Hyra:

7732 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, post, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget som stannar på Moheda tågstation.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Huset ligger centralt i Moheda. Det är en äldre byggnad som byggdes 1950 och som tidigare varit Gästgiveri. Det renoverades och rustades upp 2007 och innehåller idag 6 fräscha lägenheter och 1 restaurang. Det finns lägenheter i huset som har balkong och huset har dessutom hiss. I hyran ingår SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 men fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. på innergården finns det grillmöjligheter och bänkar under sommar och vår.

Trappuppgången:

Gästis är ett stort hus med hiss i trappuppgång B. Rymliga trapphus med ljust målade väggar och hyresgästerna har ställt ut vackra blomkrukor i trapphuset och hängt upp tavlor. Portarna i Gästis är låsta på dagarna och öppnas med portkod. På källarplan finns tillgång till förråd. I Gästis har hyresgästerna egna tvättmaskiner och torktumlare inne i sina lägenheter.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta