Storgatan 5C

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Storgatan 5C, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

5534 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även gym och elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget från och till Moheda.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Lammet är byggt 1967 och ligger mycket centralt. En större ombyggnad har under 2013 genomförts med bl a helrenovering av kök och badrum. Lägenheterna är ljusa och trevliga och i storlekar från två till tre rum och kök. Alla lägenheter har en stor balkong som vätter mot Mohedaån och innergården som är välväxt och doftar gott av blomstrande syrener under våren. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Parkeringsplatser finns i anslutning till huset och det finns även möjlighet att hyra carport.

Trappuppgången:

Lammet har rymliga trappuppgångar där hyresgästerna har ställt trevliga blommor i fönstren. Hyresgästerna i kv. Lammet har tillgång till en fullt utrustad tvättstuga på källarplan.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta