Torpsbruksvägen 11E

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Torpsbruksvägen 11E, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4475 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även gym och elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget från och till Moheda.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Det vackra läget intill Moheda hembygdsgård gör Längorna till ett extra trivsammt boende. Fastigheterna byggdes 1966 och här kan vi erbjuda dig marklägenhet med 1rok - 2 rok. Med lägenheten följer även egen ingång och en uteplats med grästäppa som dessutom omges av en hög häck som hjälp mot insyn. I hyran ingår SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 och fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. Precis i anknytning till husen ligger en parkering för hyresgäster på Längorna.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta