Torpsbruksvägen 13E

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Torpsbruksvägen 13E, Alvesta
Hyrdes ut: 2015-10-01


Hyra:

4467 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, post, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget som stannar på Moheda tågstation.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Längorna består av tre radhus byggda 1966 och ligger alldeles intill Moheda hembygdsgård. Här kan vi erbjuda dig marklägenhet med 1-2 rk. Alla lägenheter har egen ingång och tillgång till egen uteplats med grästäppa som avgränsas med en hög häck som dessutom fungerar som ett ypperligt insynsskydd. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. I direkt anslutning till husen finns parkering för hyresgästerna. Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta