Trädgårdsgatan 18A

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Trädgårdsgatan 18A, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

3950 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även gym och elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget från och till Moheda.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Trädgården byggdes 1992 och är ett område med marklägenheter av typen 2-3 rk beläget i ett villaområde och på slutet av vägen vilket leder till väldigt lite trafik. Här får du egen trädgård med altan men du ahr även tillgång till en grönskande innergård med en liten lekplats.Här svarar hyresgästen själv för yttre underhåll såsom snöskottning, gräsklippning, trädgårdskötsel samt löpande mindre underhåll.  Gemensam tvättstuga. Hyran avser kallhyra och kostnad för värme och vatten tillkommer. Garage ingår i hyran. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till från Tele2. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta