Värendsgatan 12A

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Värendsgatan 12A, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

4956 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Rådmannen är ett väl anpassat seniorboende som byggdes 1980. Vi erbjuder lägenheter med 1rok till 3rok i denna fastigheten. Idag har fastigheten hiss och samtliga lägenheter har trevliga balkonger. Trots att fastigheten ligger väldigt centralt är innergården väl tilltagen med stora buskage som blommar under våren och där finns bänkar att sitta och njuta på.  

Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta