Värendsgatan 30B

Alvesta
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Värendsgatan 30B, Alvesta
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

5017 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Hjorten byggdes 1952 och helrenoverades 1993. Här finns lägenheter av typen 1,5 rk-4 rk med balkong in mot gården eller mot väst. Hiss finns på adresserna Värendsgatan 30 G och Trädgårdsgatan 3. Must-carry kanalerna ingår i hyran. Ytterligare kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. I anslutning till huset finns en lekplats med sandlåda för barnen och en grillplats samt bänkar och bord för soliga dagar. Parkeringsplatser finns i anslutning till området.  du får gångavstånd till en närliggande matvarubutikgsdggsfhgfnh

Trappuppgången:

Entrédörrarna till trapphusen är låsta på dagarna vilket innebär att obehöriga inte har möjlighet att komma in i huset. i Källader finns tvättstuga och bastu som kan nyttjas av hyresgästerna i kv. Hjorthagen. 

Området:

Från centrum har du gångavstånd till Alvestas grundskolor och gymnasieskola, bibliotek, bank, systembolag samt dagligvaruhandel och allehanda butiker. Den som vill hålla sig aktiv har dessutom gångavstånd till badhus, ishall, idrottsanläggning med allvädersbanor, Alvesta har även ett brett utbud av restauranger i centrum som erbjuder lunch- och kvällsmenyer.

Som boende i Allbohus centrala bostäder i Alvesta har du gångavstånd till Alvesta tågstation som utgör knutpunkten mellan södra stambanan och kust till kustbanan. Detta medför väldigt goda pendlingsmöjligheter för den som inte jobbar i Alvesta. Under lediga dagar kan tågen bekvämt ta er till olika utflyktsmål så att ni inte behöver trängas i en bil hela vägen.

 Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta