Västregårdsvägen 9

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Allbohus
Adress: Västregårdsvägen 9, Alvesta
Hyrdes ut: 2015-05-01


Hyra:

3785 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Området:

I natursköna Hjortsberga finns det flera möjligheter att hålla sig aktiv på fritiden med fotbollsplan och gymnastikhall. Väljer ni att bo i en av våra fastigheter i Hjortsberga får ni gångavstånd till skolan med årskurs från F-6. Hjortsberga är beläget intill den fridfulla Sjöatorpasjön med gångavstånd till barnvänlig badstrand och lummiga promenadstråk och sjön är även ypperlig för fiske.

Att bo i Hjortsberga passar den som vill ha nära till allt men ändå bo på en mindre ort. Från Hjortsberga är bussförbindelserna goda och det är endast 15 minuters resväg till Alvesta med buss. Som boende i Hjortsberga har du alltså nära till Alvesta och därifrån ypperliga pendlingsmöjligheter med tåg eller buss.

 

Närområdet:

marklägenheterna i Västregård byggdes 1965 och ligger väldigt fint i ett lugnt bostadsområde med närhet till naturen och sjöatorpssjön. Fastigheten består av 8 marklägenheter med 2 rok och egen uteplats på baksidan. Alla boende ahr dessutom tillgång till en stor gräsmatta i anslutning till uteplatserna. Parkeringsplats finns i anslutning till lägenheten.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Alvesta