Växjövägen D

Alvesta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Växjövägen D, Alvesta
Hyrdes ut: 2018-11-01

Hyra:

4360 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Området:

Moheda är en aktiv ort med stora möjligheter för den som vill sysselsätta sig på fritiden och värderar sköna naturområden. Förutom en variation av idrottsföreningar finns även gym och elljusspår för promenad och löpning tillgängligt på orten.

Moheda har ett aktivt näringsliv och på orten erbjuds diverse butiker, bibliotek samt konditori och restaurang i centrala Moheda. Dessutom finns det F-9-skola, daghem och fritidshem på orten. På endast 20 minuter åker du från Moheda med buss till Alvesta. Du kan även slappna av på bussen under de cirka 30 minuter det tar med buss från Moheda till Växjö. Sedan 2011 kan invånarna i Moheda även pendla med tåget från och till Moheda.

Söker du efter ett boende på en mindre ort som kan erbjuda allt du behöver i vardagen samt bekväma pendlingsmöjligheter, då kan Moheda vara en ypperlig plats för ert nya boende.

 

Närområdet:

Åkanten är en mindre fastighet byggd 1989 som består av fyra trevliga marklägenheter med två rum och kök. Fastigheten genomgick 2013 en omfattande renovering av bl a kök och badrum. Hyresgästerna kan, till morgonkaffet på uteplatsen, njuta av det stilla ljudet av  porlande vatten från Mohedaån. Det enda som ligger mellan fastigheten och Mohedaån är en tilltagen trädgårdstäppa. SVT1, 2, 24, Barn/kunskapskanalen och TV4 ingår i hyran, fler kanaler kan köpas till. Området är anslutet till bredbandsnät och möjlighet till bredbandsuppkoppling finns. i området finns parkering tillgängligt och det går även att hyra egen Carport i mån av ledig plats. Här är det nära till service med gångavstånd till dagligvarubutik.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Alvesta

Rapportera fel