Magnarps Byaväg 140

Ängelholm
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Magnarps Byaväg 140, Ängelholm


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Ljus & fin lgh på glashytta vid havet
Lägenheten som hyrs ut är en nybyggd 3:a på 90 m2 i Magnarp/Björkhagen, den är belägen på glashyttan och har fin utsikt från andra våningen över åkrar och Hallandsåsen. Lägenheten har en större hall på markplan, en trappa upp finns vardagsrum med kök i en öppen planlösning, två sovrum samt badrum med dusch och tvättmaskin. Mat- och sovplatser är avsedda för 4-6 personer. Det större sovrummet är möblerat med två 90 sängar samt en våningssäng och det mindre sovrummet med en dubbelsäng 180. Våningssängen har skumgummimadrasser, de övriga fyra sängplasterna har resårmadrasser. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, mikro, spis/ugn, kyl/frys, all tänkbar köksutrustning, TV och wi-fi. Grind till trappan och barnmatstol finns att tillgå om man så önskar. Lägenheten är djur och rökfri.

Nerför backen finns inte bara den lilla byn Björkhagen utan också havet, Skälderviken, med Björkhagens brygga med flotte och en liten strand (ca 800 meter nära). Fortsatt genom lilla skogen finns Magnarps strandäng och badplats med grundare vatten, glasskiosk och fiskaffär (ca 1200 meter nära). Naturen är jättefin och du kan lätt njuta av den genom att följa stigar och promenadvägar längs med havet åt båda riktningarna.

20 m från fastigheten finns hållplats för buss som går 2 ggr/timme mellan Vejbystrand och Ängelholm, varifrån du kan åka vidare med tåg till Göteborg och Köpenhamn.

Mataffärer, bibliotek mm finns i Vejbystrand och Skälderviken, 3 km åt vardera håll från lägenheten. 9 km bort finns Ängelholm som erbjuder shopping, 6 km lång sandstrand, restauranger och nöjesliv. På vardera sida om Ängelholm finns Kullabygden och Bjärebygden med många fina platser att besöka. Det finns också 6 golfbanor inom 1,5 mils avstånd, järnvägsmuseum, hembygdspark, flygmuseum, fiske i rönne å och havet, åsarnas bokskog med vandringsleder, paddling på Rönne å, Vejbystrands utebassäng.

Hyra: 5000 kr/vecka, högsäsong v. 27-34: 6500 kr/vecka.
Det finns möjlighet att få sängen bäddad och handdukar till en extra kostnad av 100 kr/person.
Det finns möjlighet att få lägenheten städad efter avresa till en extra kostnad av 1000 kr.
Långtidsboende hyra: 7500 kr/månad (ej sommarveckor).

Det finns fler bilder på: http://www.christiansvensson.se/lagenhet/

Välkommen att ta kontakt!
Christian och Charlotte

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Ängelholm