Västerlånggatan 2B

Arboga
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västerlånggatan 2B, Arboga

Hyra:

7410 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

116 m2


Beskrivning

Elegant våning 4rok 116m2 Centralt
Elegant central våning om 4 rum och kök på 116m2, på ett av Arbogas bästa lägen. Fina trägolv i 3 av 4 rum, högt i tak och pardörrar. Två wc varav dusch i den ena. Separata fullstora kyl och frys kommer vara helt nya till inflytt, spis med ugn, diskmaskin mm finns. Basutbud med tv-kanaler, 1,2,4,6, barnkanalen mm. Bredband via telejack, adsl, tecknas av hyresgästen. Möjlighet att hyra p-plats på gården. Möjlighet att överta Securitas Verisure larm som finns installerat i lägenheten. Tvättstuga finns i fastigheten. Lägenheten ligger i "Saga" huset, med 5 lägenheter på 2a våningen och pizzeria, konditori, frisör och skomakare på bottenplan. Lugn bakgård med trevliga grannfastigheter.

Lägenheten är delvis under renovering men kommer vara färdigställd till inflytt. Viss möjlighet till önskemål gällande färgval på väggar mm finns för blivande hyresgäst.

Lägenheten uthyres med förstahandskontrakt från 1 februari 2016 och tillsvidare.

Intresseanmälning och frågor sker via mail på intresse@wahlstromfastigheter.se eller sms. Vänligen uppge fullständigt namn och personnummer samt sysselsättning vid intresseanmälan. O.M Wahlström Fastigheter AB gör alltid sedvanlig kreditprövning på våra sökanden. Fast inkomst och skuldfri är krav! Referenser från tidigare hyresvärdar är meriterande.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Arboga