Kronetorps Allé

Arlöv
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kronetorps Allé, Arlöv
Hyrdes ut: 2021-08-31
Hyra:

5492 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Möjlighet till tidigare inflytt!

OBSERVERA att lägenheten hyrs ut på ritning och att någon personlig visning i lägenheten inte kommer att kunna ges före inflyttning. Alla bilder, interiör- samt fasadbilder, är exempelbilder och kan se annorlunda ut i verkligen.

Bostäderna blir en del av Kronetorpstaden, belägen mellan Åkarp och Burlöv, som utgör Burlövs hjärta. Visionen för Kronetorp Park är att skapa en ny trygg, grön och skön stadsdel, en mötesplats full av liv och rörelse. Den nya stadsdelen knyter samman historiska och charmiga miljöer med det nya och moderna. Den nya stadens kvalitéer och möjligheter blir en tillgång för alla.

Tack vare utmärkta kommunikationer har du nära till allt från Kronetorp Park. Endast fem minuter till antingen Malmö eller Lund och 25 minuter till Danmarks internationella flygplats Kastrup.

Vad finns i köket:
Köken är välutrustade med diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn, mikrovågsugn samt induktionshäll.

Vad finns i badrummet:
Badrummet har en egen kombinerad tvätt-och torktumlare. Egenstyrd golvvärme. Det finns ingen gemensam tvättstuga i fastigheten.

Värme och Vatten:
Värme ingår i hyran förutom golvvärmen i badrummet, denna styr man själv och kostnaden läggs på hushållselen.
Kallvatten ingår i hyran. Individuell mätning av varmvatten tillkommer utöver månadsavgiften med 63 kr/m3. Faktureras kvartalsvis i efterskott.

El:
Elavgiften består av en fast avgift på 275 kr/mån för 1 rok, 325 kr/mån för 2 rok, 375 kr/mån för 3 rok och 425 kr/mån för 4 rok.
Den rörliga hushållsel som ni förbrukar i lägenheten faktureras kvartalsvis i efterskott.

Internet/Fiber:
Nätet är låst till Telia. Respektive hyresgäst får själva teckna ett abonnemang för bredband och telefoni.

Parkering/garage/Bilpool:
Tillfällig Markparkering finns att hyra via APCOA Parking för 425 kr/mån (begränsat antal). Garageparkering i närliggande fastigheter från 790 kr/mån vid tecknande av avtal på 1 år med 3 månaders uppsägning. Avtalet fortlöper 12 mån om man inte säger upp det. Löpande avtal ”korttidsavtal” med 1 kalender månads uppsägning, från 950 kr/mån. 2019 ÅRS PRISER.

I närheten finns en M-bilpool.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Arlöv

Rapportera fel