Genvägen 2Hyllinge

Åstorp
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Genvägen 2Hyllinge, Åstorp


Hyra:

8100 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Ledig hyresrätt (3:a) mitt i Hyllinge
SkåneFastigheter förvaltar och sköter bla uthyrning av hyresfastigheten på Genvägen 2 i Hyllinge, åt en grupp privata fastighetsägare, däribland Patrik Arlesäter.

Fastigheten ligger mitt i Hyllinge, bredvid en generös lekplats och park. Gångavstånd till allting (skola, barnomsorg, Familia, ICA Maxi) och med regionbusshållplats utanför som tar dig in till Åstorp på 10 min, Väla 10 min, Helsingborgs lasarett 25 min och City i Helsingborg på 30 min. I fastigheten finns sju lägenheter (mestadels barnfamiljer med blandad nationalitet) och har en gemensam trädgård.

Fastigheten är från förra sekelskiftet och har efter varit misskött börjat återfå sin forntida glans, MEN där det kvarstår en del renovering (mestadels gemensamma utrymme), vilket kommer att pågå löpande (underhållsarbete två gånger per år, i maj och oktober varje år) enligt Underhållsplan.

Standarden på lägenheten är funktionell och har nyligen (december 2015) renoverats med laminatgolv, nya fönster, ny köksinredning (med bättre begagnade vitvaror), nytt badrum och ny toalett.

Lägenheten är av vindsvåningskaraktär med högt i tak i sovrummen. Det är en liten, men trivsam trea med karaktär.

Lägenheten är utrustad med diskmaskin, kyl, frys, spis, spisfläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare, duschkabin, golvvärme i badrum och toalett.

Tillträde 2016-11-01.

SkåneFastigheter sköter urval och visningar, men hyreskontrakt (förstahands) tecknas med de privata fastighetsägarna.

Sänd ett mail med beskrivning om dig/din familj. Referenser och uppgifter om inkomst fordras samt en deposition om motsvarande 3 månadshyror (och prel.el) är obligatorisk (=inte förhandlingsbart). Bekräfta att tillträdesdagen är OK samt att pengar till depositionen finns.

Varmt välkommen med din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Åstorp