Kvarngatan 45

Bjuv
Lägenhet: 8 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Kvarngatan 45, Bjuv


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

8 RoK

Boyta:

165 m2


Beskrivning

Villa i Bjuvs tätort uthyres
En villa i toppskick. Så gott som allt är nyrenoverat med material av väldigt hög kvalitet.

Villan är uppdelad i två våningar med separata ingångar. För den som önskar fungerar det som ett stort enfamiljshus. Annars kan två familjer med lätthet bo i varsin våning. Självklart kan de med tonåringar/ äldre barn inreda en "egen lägenhet" till dem på nedre våningen.

Den övre våningen har omfattar 100 kvm med två sovrum, inrett kök, två badrum och en stor salong som består av en matsalsdel och en vardagsrumsdel.

Den nedre våningen är på ca 65 kvm och även här finns ett badrum och kök.

Huset har garderober och en tvättmaskin.

Trädgården är 1100 kvm stor, härligt lummig och helt insynsskyddad. Det finns även ett vackert trädäck på ca 50 kvm som ger möjligheten att ha stora grillfester och mycket familjemys i solen.

Villan har ett luft-vatten värmesystem som borgar för låga uppvärmningskostnader. I stort sett hela huset har dessutom vattenburen golvvärme.

Vänligen ring för att få tillfälle att se huset. Mail kommer inte alltid att kunna besvaras. Om det angivna telefonnumret inte är tillgängligt får ni även gärna prova på:
0729106085

Eventuella hyresgäster kommer att prövas på sedvanligt sätt för att kontrollera deras möjligheter att betala angiven hyra. Priset är väldigt lågt satt för ett hus av denna kaliber och är därför inte förhandlingsbart. Kontrakt kommer att skrivas enligt gällande normer och vi är inte intresserade av korttidskontrakt.

Då bilderna inte gör huset rättvisa rekommenderar vi att ni kommer ut och tittar på det för att själva bilda er en uppfattning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Bjuv