Gamlaorbadensvagen, Vallsta, Bollnäs

Bollnäs
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamlaorbadensvagen, Vallsta, Bollnäs, Bollnäs


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2


Beskrivning

Tillgängligt mysigt torp uthyres i Vallsta
Tillgängligt från oktober!
Mysigt och charmigt torp uthyres i Vallsta, omgående eller enligt överenskommelse. Huset som uthyres möblerat har 3 r.o.k. Rummen är fördelade på 1 vardagsrum med bäddsoffa och TV, 2 sovrum med dubbelsängar och 1 kök.

Badrum med dusch och tvättmaskin. Köket har vedspis och rummen har små kaminer, som är en bra kompletterande värmekälla. Köket är utrustat med kyl och frys, mikrovågsugn, spis och ugn. Ny varmvattenberedare har installerats i badrummet och delar av stugan har nyligen blivit målad och renoverad. På gården finns mindre bodar och vedförråd. Huset är tillgängligt för uthyrning både längre och kortare perioder. Huset ligger ett par mil från Järvsö med bl.a. skidanläggning, och 10 minuters promenad till pensionat, spa-/konferensanläggning och badplats vid Orbaden. Vallsta by ligger 5 minuter med bil från stugan och ca 20 minuter till Bollnäs eller Järvsö.

Kontakta mig för mer information och villkor för uthyrning. En deposition på 5,000kr krävs tillsammans med den första månader hyra. Föredrar att hyra ut till 12 månader. Priset i annonsen är baserat på månadshyra vid längre uthyrning och utgör kallhyra). Endast verkligt och allvarligt erbjudanden övervägas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Bollnäs