Döbelnsgatan

Borås
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Döbelnsgatan, Borås


Hyra:

5100 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

22 m2


Beskrivning

Studentboende nära Högskolan i Borås, 1 sept
Lägenhet om 22 kvm inkl. kokvrå, toalett med dusch/badkar samt en liten hall. Lägenheten har högt i tak, det finns ett sovloft uppbyggt i rummet.
Uthyres möblerat med säng på golv samt madrass på loft, möbler, tv och köksutrustning. Lägenheten är en mycket fin bostadsrätt på Döbelnsgatan och ligger i ett lugnt område ca 450 m till Högskolan och Centrum, ca 6 min att gå. Mycket bra läge!
Föreningen skall godkänna hyresgästen och detta förnyas en gång per år. Vi skriver kontrakt. Rök och djurfritt.

Pris 5100 kr/mån (inkl. el, vatten, värme, tv). Hyresgästen ordnar själv med Internet. Lägenheten är tillgänglig för inflyttning från 1 september. En månadshyra i deposition som återfås när hyresgästen flyttar (tänkt att täcka ev. skador som inte kan anses vara normalt slitage). Endast en hyresgäst godkänns för permanent boende i lägenheter, gäster är så klart ok. Lämpligt för student eller som övernattningslägenhet för en person.

Vi respekterar bostadsrättsföreningens önskan om att det är lugnt i huset, därför undanber vi oss festande hyresgäster och man förbinder sig att följa bostadsrättsföreningens regler. Skriv några ord om dig själv, dina intressen och sysselsättning. Låter det intressant så kontaktar jag dig via mail!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Borås

Rapportera fel