Ekängsgatan 14

Borås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Victoria Park
Adress: Ekängsgatan 14, Borås
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

4796 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

En lägenhet med möjlighet att skapa ett fantastiskt hem i, med balkong.

Omgivning: Kvarteret Broskskivlingen är beläget i området Sjöbo i norra delen av Borås, längs Fristadsvägen (väg 42).Sjöbo är ett barnvänligt område med naturen nära inpå. Här erbjuder vi lägenheter med allt från ett till fyra rum och kök, som alla ligger i fyravåningshus. Garage finns att hyra. Asfalterade parkeringsplatser finns intill varje huskropp. Våra lägenheter finner du på Ekängsgatan. Lägenheterna är anslutna till det stadsoptiska fibernätet SplitVision i Borås och du har möjlighet att fritt välja att teckna avtal bland de leverantörer av bredband, telefoni och på sikt också teve som ingår i SplitVisions tjänsteutbud, se www.splitvision.seSjöbo ligger norr om centrala Borås. Här blandas småhusbebyggelse med flerfamiljehus från 1950- talet, med huvudsakligen 3-4 våningar. Kvarteren har stora och välskötta grön- och lekområden. Sjöbo är den stadsdel i Borås som har högst andel bostadsrätter, cirka hälften av antalet bostäder är bostadsrätter. I nära anslutning till Sjöbo finns vackra naturområden som exempelvis Öresjön i norr, Viskan som rinner direkt väster om området samt Rya åsar och Boråsparken i söder. Mellan området och centrum finns Borås djurpark, Borås Arena samt handelsområdet Knalleland.

Kommunikationer: Sjöbo ligger i norra delen av Borås längs Fristadsvägen (väg 42), cirka 5 km till centrum. Med cykel tar det cirka 15 minuter. Bussar till centrala Borås går regelbundet, se Västtrafiks hemsida www.vasttrafik.se.

Service: I området finns ett centrum, Sjöbo Torg, med bland annat Nettobutik, pizzeria, frisörer, bankomat, apotek och vårdcentral. I anslutning till torget finns Sjöboskolan med förskola och upp till årskurs 6. På Framtid Sjöbo erbjuds en rad aktiviteter av lokala föreningar och organisationer.Sjöbo ingår i stadsdelsförvaltningen Norr, en av Borås Stads tre stadsdelsförvaltningar. Stadsdelen omfattar Centrum, Sjöbo och Fristad, se Borås Stads hemsida www.boras.se för information om förskolor, skolor samt fritidsverksamhet.

Parkering: Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen: Det finns förråd och tvättstuga.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Borås