Fristadsvägen 104a

Borås
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Fristadsvägen 104a, Borås


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Rum på Sjöbo uthyres
Hej!

Jag bor i en prima lägenhet med bra läge och bra hyra! På grund av separation söker jag nu en inneboende som vill hyra ett omöblerat rum. Lägenheten är en 3:a på tredje våningen, vi kommer ha var sitt sovrum men delar ett fullt utrustat kök med diskmaskin, toalett med badkar, vardagsrum och balkong. Totalt ligger lägenheten på 65 m2. Framför huset finns ett litet grönområde med sittplatser o.s.v. och på andra sidan gatan ligger Sjöbo Torg med busshållplats (bussen går mycket ofta), Netto, m.m. På baksidan av huset finns en dunge och strax där efter ligger skogen med en gångväg som leder upp till Kypesjön på en kortare promenad. Tvättstugor finns i huset bredvid.

Rummet som hyrs ut är ca 3*3,8 m (exklusive garderober) med nytt golv och nya tapeter samt 4 inbyggda garderober. Rummet har ett fönster mot baksidan av huset med en bred fönsterbräda. 3000kr/månad. Den första och sista bilden är på rummet som jag hyr ut. Hyran är inklusive el, internet, värme och vatten.
Inflyttning sker helst redan 1/11, annars blir det 1/12. Eventuellt flyttar jag efter vårterminen och då finns ju möjligheten att du kan ta över förstahandskontraktet om du vill.

Jag söker dig som har en stadig inkomst, är skötsam och respektfull. Min hyresvärd ska också godkänna dig som andrahandshyresgäst. Du ska tåla djur då min snälla och försiktiga katt kommer bo med mig.

Jag studerar till energiingenjör på Högskolan i Borås och jobbar extra på ett boende med personer som har en funktionsnedsättning samt är vikarie på skola då och då. Det som intresserar mig är träning och språk. Jag kan både vara social och visa respekt för personligt utrymme. Vi hjälps åt att hålla lägenheten fräsch och städad.
Det är bara att höra av dig om du har några frågor!

Hälsningar
Joakim Lantz

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Borås